• بیمه عمر

      *معرفی بیمه عمر

       

      آیا هیچ اندیشیده اید چنانچه به هر علتی دچار از کار افتادگی شوید فعالیت شما ، وضعیت مالی شما و خانواده تان چگونه خواهد شد؟
       آیا برای تامین مخارج تحصیلات فرزندان خود و دیگر هزینه های ضروری آنها مانند ازدواج ، شروع به کار و یا کمک هزینه معاش تدبیری اندیشیده اید؟

       آیا می‌دانید درمان بیماریهای صعب العلاج چه مخارج سنگینی دارد؟

      آیا برای تامین آسایش خود و خانواده تان برای دوران باز نشستگی فکری کرده اید ؟
      قطعا بارها به این موضوعات فکر کرده‌اید و معمولا تلاش می‌کنید تا با پس‌انداز مبالغ مختلف، پشتوانه مالی مناسبی برای خود و خانواده فراهم کنید اما همواره نگران آن هستید که با وجود تورم ارزش پس‌اندازها کاهش خواهد یافت. برای حفظ ارزش پس‌اندازهای خود چه راه‌ حلی دارید؟
      بیمه عمر یارمند سینا  این امکان را برای شما فراهم آورده است که با پس‌انداز مبالغ اندک، ضمن استفاده از پوشش‌های بیمه‌ای و کاهش تبعات سنگین حوادث و اتفاقات ناگوار زندگی، امکان سرمایه‌گذاری حق‌بیمه‌های پرداختی فراهم گردد تا بدین ترتیب ضمن حفظ قدرت خرید پس‌اندازها، سرمایه‌ای مطمئن و مناسب برای استفاده شما و یا دیگر اعضای خانواده تشکیل گردد.

      1.       تعریف بیمه عمروسرمایه گذاری

      بیمه عمر و سرمایه گذاری ، نوع جدیدی از بیمه عمر است که علاوه بر پوشش بیمه عمر سود تضمینی مرکب به همراه سود مشارکت نیز به بیمه گذار تعلق میگیرد. شما با توجه به توان مالی خود، مبالغ حق بیمه و نحوه پرداخت آن را برمی‌گزینید و بر پایه نیازهای خود و خانواده میزان سرمایه لازم برای پوشش خطر فوت را انتخاب می‌کنید. حق بیمه‌های پرداختی شما پس از کسر حق بیمه لازم برای پوشش فوت و پوششهای اضافی ، به اندوخته سرمایه‌گذاری شما افزوده خواهد شد.
      در پایان مدت بیمه ، موجودی اندوخته سرمایه‌گذاری و سود آن به اضافه مبالغ اضافی سود مشارکت در منافع به شما پرداخت می‌شود. در صورت فوت بیمه شده ، در خلال مدت بیمه نیز ، سرمایه تعیین شده که میتواند بین 1 تا 200 میلیون تومان باشد به علاوه موجودی اندوخته سرمایه‌گذاری در هر زمان به بازماندگان یا افرادی که قبلا تعیین کرده‌اید، پرداخت خواهد شد. مدت زمان بیمه از 5 تا 50 سال میباشد.

       1.1. پوشش های اصلی

      *پوشش بیمه عمر:

      چنانچه بیمه شده در طول اعتبار بیمه نامه به هر علت فوت کند، سرمایه فوت به ذینفعان پرداخت می شود.

      *سرمایه گذاری:

      مازاد مبالغ پرداختی پس از کسر حق بیمه پوشش های اضافی, صرف سرمایه گذاری می شود براساس آیین نامه 68 بیمه مرکزی برای 5 سال اول 18درصد, 5 سال دوم 15درصد و برای مازاد بر 10سال مطابق با شرایط اقتصاد روز و اعلام بیمه مرکزی است.

      1.2.پوشش های تکمیلی

      *پوشش امراض خاص:

      در صورت انتخاب این پوشش در زمان عقد بیمه نامه در صورتی که بیمه شده پس از گذشت 3 ماه از عقد بیمه نامه به علت یکی از بیماریهای سرطان ، سکته مغزی ، سکته قلبی ، عمل جراحی عروق کرونر و پیوند اصلی اعضای بدن در بیمارستان بستری گردد ، بیمه گر بخشی از هزینه های درمانی را به میزان 30 درصد سرمایه فوت و تا سقف 30 میلیون تومان پرداخت مینماید.

      *پوشش فوت ناشی از حادثه:

      معمولا نگرانی افراد از فوت ناگهانی در اثر حوادث بیشتر از فوت طبیعی می باشد. در این پوشش چنانچه بیمه شده در طول اعتبار بیمه نامه در اثر حادثه ناگهانی فوت کند، یک تا چهار برابر سرمایه فوت به ذینفعان پرداخت می گردد.

      *پوشش نقص عضو و ازکارافتادگی ناشی از حادثه:

      اگر وقوع حادثه برای بیمه شده منجر به نقص عضو یا از کارافتادگی گردد، بیمه سینا درصدی از سرمایه فوت معادل درصد نقص عضو را پرداخت می نماید.

      *پوشش معافیت در پرداخت حق بیمه:

      در حالتی که بیمه گذار و بیمه شده یک شخص واحد بوده و در اثر حادثه یا بیماری دچار از کار افتادگی دائم و کامل شود، بیمه گذار حداکثر 10 سال از پرداخت حق بیمه معاف می گردد ضمن اینکه سایر پوشش های بیمه نامه ادامه خواهد داشت.

      2.      مزایای بیمه عمر یارمند سینا:

      وام: بیمه گذار می تواند پس از دو سال پرداخت حق بیمه، درخواست وام نماید. پرداخت وام بر اساس درخواست بیمه گذار حداکثر ظرف دو هفته قابل پرداخت بوده و بازپرداخت آن نیز حداکثر سه سال خواهد بود .

      مشارکت در منافع: در بیمه یارمند، بیمه‌گذار علاوه بر دریافت سود علی‌الحساب تضمین شده، در بیش از 85% منافع مازاد حاصل از سرمایه گذاری بیمه سینا بر روی ذخیره بیمه‌نامه‌ مشارکت دارد و این مشارکت بصورت افزایش اندوخته سرمایه‌گذاری به استفاده‌کننده از بیمه‌نامه پرداخت می‌گردد.

      برداشت از اندوخته: پس از گذشت دو سال  از پرداخت حق بیمه و تشکیل اندوخته ، بیمه گذار می تواند 100درصد ارزش بازخرید را برداشت نماید .

      بازخرید: بیمه گذار می تواند پیش از آنکه مدت بیمه به پایان برسد به شرطی که یکسال از پرداخت حق بیمه سپری شده باشد، بیمه نامه را بازخرید نماید. در این صورت ارزش بازخریدی بیمه‌نامه از سوی شرکت بیمه به بیمه گذار پرداخت می گردد.

      شرایط بازخرید بیمه های عمر و سرمایه گذاری

      بازخرید فرایندی است که بر اساس آن بیمه‌گذار می تواند پیش از آنکه مدت بیمه نامه به پایان برسد، به شرطی که یکسال  از پرداخت حق‌بیمه سپری شده باشد، بر اساس محاسبات فنی از طرف شرکت، بیمه‌نامه را بازخرید نماید. بیمه‌گر نیز مکلف است که ارزش بازخرید بیمه‌نامه را پس از کسر هزینه‌های انجام شده با رعایت شرایط بیمه‌نامه صادره پرداخت نماید. مقررات بازخرید در مورد بیمه‌نامه‌هایی اعمال می‌شود که دارای اندوخته سرمایه‌گذاری است و در تعیین مبلغ بازخرید هزینه‌های مستهلک نشده بیمه‌گر از اندوخته ریاضی قرارداد کسر می‌شود.

      ارزش بازخرید بیمه ‌یارمند سینا در سالهای اول تا چهارم به ترتیب معادل 90، 92، 94 و 96 درصد اندوخته سرمایه‌گذاری و از سال پنجم به بعد معادل 100 درصد اندوخته سرمایه‌گذاری پس از کسر هزینه‌های وصول نشده خواهد بود.

      مستمری: بیمه گذار یا بیمه شده می تواند در پایان مدت بیمه نامه، تمام یا قسمتی از  اندوخته تشکیل شده را به صورت مستمری دریافت کند.

      جبران اثر منفی تورم: با افزایش سالیانه تورم، معمولا درآمد و توانایی پرداخت افراد افزایش می یابد. به منظور حفظ ارزش  سرمایه بیمه نامه و اندوخته در نتیجه اثر منفی تورم، بیمه گذار می تواند سالیانه درصد مشخصی حق بیمه و سرمایه پوشش های بیمه نامه را افزایش دهد.

      تغییر در شرایط بیمه نامه: در پایان هر سال بیمه ای، بیمه گذار متناسب با تغییر در نیاز ها و اولویت های شخصی می تواند شرایط مختلف بیمه نامه از قبیل میزان حق بیمه، سرمایه بیمه، نوع پوشش ها، ذینفعان و درصد سهم هر کدام را تغییر دهد.

      گزارش سالیانه: در انتهای هر سال بیمه ای، گزارش سالانه از وضعیت جاری بیمه نامه از قبیل موجودی اندوخته سرمایه گذاری، میزان مشارکت در منافع محقق شده، پوشش های بیمه ای، اعتبار وام، سررسید اقساط سال آتـی و اقساط پرداخت شده تهیه و به بیمه گذار اعلام می گردد. 

      مزیت های مالیاتی: بر اساس  مواد 136, 137و 138 قانون مالیاتهای مستقیم، حق بیمه ، اندوخته و سرمایه بیمه عمر معاف از مالیات بر ارث و درآمد  می باشند.

      سپرده گذاری اولیه: بیمه گذار می تواند مبلغی مازاد بر حق بیمه پرداختی و بصورت یکجا سپرده گذاری کرده و از سود تضمینی و سود مشارکت در منافع  بهره مند گردد. بدیهی است کل این مبلغ مستقیما سرمایه گذاری شده و با گذشت زمان رشد چشمگیری در اندوخته را به همراه خواهد داشت.

      7. سوالات متداول بیمه های عمر و سرمایه گذاری یارمند سینا

      7.1.  چه تضمینی برای ایفای تعهدات بیمه سینا وجود دارد؟

      قطعا حصول اطمینان از اعتبار مالی بیمه گر بیمه عمر در ایران ، همانند دیگر نقاط جهان از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است.

      شرکت بیمه سینا علاوه بر پشتوانه قوی مالی خود همانند دیگر موسسات بیمه ، تحت نظارت و کنترل بیمه مرکزی ایران قراردارد.

      50 درصد حق بیمه های پرداخت شده ، نزد بیمه مرکزی ایران اتکایی می شوند. ضمن آنکه بطور اصولی بخشی از ریسک این طرح بیمه ای همانند دیگر طرح های بیمه ای به موسسات معتبر بیمه گران اتکایی بین المللی منتقل خواهد شد.

      در مورد ضمانت اجرای تعهدات شرکت بیمه سینا می توانید به قانون تاسیس بیمه و بیمه گری مصوب 1350/03/29 مجلس شورای ملی مشتمل بر 77 ماده و 10 تبصره نیز مراجعه نمایید.

       

      7.2. آیا بیمه گذار می تواند وارثان و ذینفعان بیمه نامه را تعیین نماید؟

      بله ، بیمه گذار در انتخاب وارثان و ذینفعان بیمه نامه و درصد سهم هر کدام از آنها اختیار تام دارد. هم چنین این امکان نیز برای بیمه گذار وجود دارد که در طول مدت بیمه نامه هر یک از ذینفعان و یا درصد سهم آنها را تغییر دهد.

      پرداخت سرمایه فوت در صورت فوت بیمه شده به وارثان و ذینفعان بیمه نامه نیازی به انحصار وراثت ندارد.

      7.3. آیا امکان تغییر شرایط بیمه نامه در طول مدت اعتبار بیمه نامه وجود دارد؟

      بله شرایط بیمه نامه عمر و سرمایه گذاری سینا کاملا انعطاف پذیر بوده و این امکان را به بیمه گذار می دهد که در طول مدت اعتبار بیمه نامه با توجه به شرایط زندگی و توان مالی خود شرایط بیمه نامه را تغییر دهد. تغییراتی که بر روی بیمه نامه تاثیر مالی ایجاد نماید ( از جمله تغییر در حق بیمه ، سرمایه فوت ، نرخ تعدیل های حق بیمه و سرمایه فوت ، حذف یا اضافه پوشش های تکمیلی و ....) فقط در پایان هر سال بیمه ای امکان پذیر است.

      7.4.  اگر شرکت بیمه در سال های آتی ورشکسته شود یا به هر صورت وجود نداشته باشد تکلیف بیمه نامه عمر بیمه گذاران چیست؟!

      برای پاسخ به این سوال به کتاب «قانون بیمه و بیمه گری» مراجعه کرده و به برخی از مهمترین مواد آن که مرتبط با این موضوع می باشد اشاره می کنیم:

      ماده 37. ثبت هر موسسه بیمه در کشور ایران موکول به ارائه پروانه تاسیس که از طرف بیمه مرکزی ج.ا.ا صادر می شود خواهد بود.

      ماده 60. اموال شرکتهای بیمه تضمین حقوق و مطالبات بیمه گذاران ، بیمه شدگان و صاحبان حقوق آنان است و در صورت انحلال یا ورشکستگی یک شرکت بیمه ، بیمه گذاران و بیمه شدگان و صاحبان حقوق آنان نسبت به سایر بستانکاران ، حق تقدم دارند. در میان رشته های مختلف بیمه ، حق تقدم با بیمه عمر است. شرکت های بیمه نمی توانند بدون موافقت قبلی بیمه مرکزی ج.ا.ا ، اموال خود را صلح حقوق نمایند و یا به رهن واگذار کنند و یا موضوع هر نوع معامله با حق استرداد قرار دهند.

      ماده 71. کلیه شرکت های بیمه که در ایران فعالیت می نمایند باید 50% در رشته بیمه های زندگی ( شامل بیمه عمر و سرمایه گذاری ) و 25% در سایر رشته ها از معاملات بیمه ای مستقیم خود را نزد بیمه مرکزی ج.ا.ا بیمه اتکایی نمایند.

       

      7.5. تفاوت بیمه عمر و سرمایه گذاری و حساب بانکی در چیست؟

      اغلب افراد بیمه‌های عمر را با سرمایه گذاری در بانک مقایسه می کنند و این در حالی است که شرایط این دو به هیچ وجه قابل مقایسه نیست.

       فرض کنید  در بانکی حساب باز کرده و ماهانه حساب خود را شارژ می‌نمایید اما در طی این دوره به هر علت برای مدتی و یا حتی تا پایان دوره قادر نباشید حساب خود را شارژ نمایید آیا بانک حاضر است به جای شما حسابتان را شارژ نماید؟ ولی در بیمه عمر و سرمایه گذاری، در صورت ازکارافتادگی از پرداخت حق بیمه معاف خواهید بود.

       اگر در اثر حادثه ای توانایی کار کردن را از دست بدهید آیا بانک حاضر است بدون دست بردن به روند حسابتان به شما ٪100 سرمایه فوت بعلاوه حقوق ازکارافتادگی پرداخت نماید؟

       آیا بانک در صورت فوت صاحب حساب حاضر است سرمایه ای بیشتر از حساب متوفی به بازماندگانش پرداخت نماید؟

       آیا بانک حاضر است سرمایه امراض خاص صاحب حساب را پرداخت نماید؟

       سپرده بیمه از سال دوم قابل برداشت است در حالی که در حساب بلند مدت بانکی تا پایان دوره نمی‌توانیم برداشتی داشته باشیم.

       بهره پس‌انداز در بانک همیشه ثابت نیست و بستگی به وضع اقتصادی کشور دارد. در صورتیکه بهره در بیمه عمر برای مدت 10 سال تضمین شده و این خود اطمینان بخش است.

       در بیمه امکان تعدیل ضریب تورم وجود دارد یعنی با دور اندیشی می‌توانید تورم سالهای بعد را خنثی نمایید.

       در بیمه سالهای سپرده‌گذاری محدود نمی‌باشد.

       در بیمه قادر خواهید بود بدون نیاز به ضامن وام دریافت نمایید در حالی که حسابتان تغییر نکند.

       

      7.6. شروع اعتبار بیمه نامه عمر و سرمایه گذاری  یارمند سینا منوط به چیست؟

      ماده 2 شرایط عمومی بیمه یارمند به شرح ذیل می باشد:

      "پوشش های ارائه شده در بیمه نامه و همچنین آثار مترتب بر آن از تاریخ شروع بیمه نامه اعتبار پیدا میکند، مشروط بر اینکه حق بیمه مربوطه پرداخت شده و تا آن تاریخ وضعیت سلامت بیمه شده نیز رضایت بخش بوده و تغییر نکرده باشد"

      تاکید ماده فوق بر این نکته هست که بیمه نامه با پرداخت حق بیمه اعتبار می یابد و چنانچه بیمه گذاری حق بیمه مربوطه را پرداخت ننماید و خطرات موضوع بیمه برای بیمه شده محقق گردد بیمه گر تعهدی نسبت به جبران خسارت نخواهد داشت. البته برای پرداخت حق بیمه فرصت یک ماهه در نظر گرفته شده است به شرطی که تا تاریخ پرداخت حق بیمه، وضعیت سلامت بیمه شده رضایت بخش بوده و تغییر نکرده باشد.

      7.7.  شرایط دریافت وام از محل بیمه نامه عمر و سرمایه گذاری یارمند چیست؟   

      یکی از مزایای بیمه نامه یارمند پرداخت وام به بیمه گذار می باشد که در صورت درخواست بیمه‌گذار جهت تامین نیازهای فوری وی در کوتاه‌ترین زمان ممکن پرداخت می گردد.

      محل تامین اعتبار وام چگونه است؟  وام از محل اندوخته بیمه نامه به بیمه گذار پرداخت می گردد.

      آیا نیاز به ضامن و یا وثیقه نیز می باشد؟ خیر، پرداخت وام صرفا با استناد به درخواست کتبی بیمه گذار پرداخت می گردد.

      شرایط پرداخت وام از محل بیمه یارمند به چه صورت می باشد؟

      1. حداقل 2 سال حق بیمه توسط بیمه گذار پرداخت شده باشد

      2. حداکثر مبلغ وام معادل 90% ارزش بازخرید بیمه نامه تا تاریخ اخذ وام می باشد

      3. حداکثر مدت بازپراخت وام معادل 3 سال می باشد، به شرطی که از مدت بیمه نامه تجاوز ننماید

      4. بهره وام حداکثر 4% بیشتر از نرخ سود تضمینی بیمه‌نامه می باشد

      6. مبلغ اقساط با توجه به مبلغ وام و مدت بازپرداخت تعیین می گردد

      7. علاوه بر روش های پرداخت الکترونیکی ، دفترچه اقساط نیز جهت پرداخت اقساط وام صادر می گردد

      8. دریافت وام توسط بیمه گذار به دفعات متعدد امکان پذیر می باشد.

      7.8.تفاوت بیمه عمر و سرمایه گذاری سینا با بیمه تامین اجتماعی در چیست؟

      سازمان تامین اجتماعی یک سازمان بیمهگر اجتماعی است که ماموریت اصلی آن پوشش کارگران حقوق بگیر (به صورت اجباری) و صاحبان حرفه و مشاغل آزاد (به صورت اختیاری) است.

      تفاوت بازنشستگی بیمه عمر با بازنشستگی تامین اجتماعی

      -         برای بازنشستگی بیمه های عمر و سرمایه گذاری نیاز به اشتغال در محل یا تایید بازرس تامین اجتماعی نمی‌باشد و برای خانمهای خانه دار یا کودکان مناسب می باشد.

      -         حقوق تامین اجتماعی فقط برای شخص بازنشسته ، یا همسر و فرزندان مجرد متوفی شامل می‌گردد ولی این حقوق مادام العمر و به استفاده کننده مشخص شده در بیمه‌نامه تعلق گرفته و قابل انتقال به وراث است.

      من بیمه تامین اجتماعی دارم، چرا باید بیمه عمر بخرم؟

      اول اینکه بیمه‌های اجتماعی از جمله تامین اجتماعی و خدمات درمانی، ماهیت درمانی دارند یعنی عمدتاً حق‌بیمه‌های پرداختی شما صرف هزینه های درمانی می‌شود و تفاوت بسیاری با بیمه عمر و سرمایه‌گذاری دارند. شما می‌توانید بیمه عمر و سرمایه‌گذاری را به عنوان مکمل بیمه‌های تامین اجتماعی خریداری کنید.
      در صورت فوت فرد در بیمه تامین اجتماعی غیر از مبلغ
      ی ناچیز پولی به بازماندگان پرداخت نمی‌شود، در حالیکه در بیمه عمر چنانچه خدای ناکرده اتفاقی برای بیمه‌گذار  بیافتد حتی اگر یک قسط از حق‌بیمه‌را هم پرداخت کرده باشد، علاوه بر پرداخت سرمایه فوت ، چنانچه پوشش فوت بر اثر حادثه هم خریداری شده باشد، تا ۳ برابر سرمایه فوت، به بازماندگان پول پرداخت می‌گردد. در حالیکه در بیمه تامین اجتماعی ، حقوق به بازماندگان تحت شرایط خاص ( از میان فرزندان تنها به فرزند دختر و مجرد) انتقال می یابد.

      حق‌بیمه‌های پرداختی شما به سازمان تامین اجتماعی قابلیت بازخریدی ندارد. شما
      ۷% حقوق دریافتیتان را ماهیانه بابت حق‌بیمه‌تامین اجتماعی پرداخت می‌کنید، اگر استفاده ای هم از آن نکنید نمی‌توانید مبالغ پرداختی خود را بازخرید کنید. در حالیکه در بیمه عمر ، حق‌بیمه‌های پرداختی شما برخلاف تامین اجتماعی امکان بازخریدی داشته و در پایان دوره به همراه سود با بهره مرکب محاسبه می‌شود و به صورت یکجا و یا مستمری قابل دریافت می‌باشد .

       

      7.9.   در طول مدت بیمه نامه بعد از گذشت 10 الی 20 سال ارزش پول کاهش می یابد و اندوخته بیمه نامه  ارزش آنچنانی نخواهد داشت؟

      درست است که ارزش پول طی سالیان متمادی کاهش خواهد یافت ولی باید در نظر داشت ارزش اقساط پرداختی نیز طی این سالها کاهش خواهد یافت و برای غلبه بر این موضوع می توان سالیانه با افزایش نرخ تورم سرمایه فوت و حق بیمه را نیز افزایش داد. ضمن اینکه نباید از نظر دور داشت که این پس انداز تحت پوشش بیمه است و در صورت حادثه می توان خود و یا بازماندگان از پوشش های آن استفاده کنیم.

       

      7.10. حداقل حق بیمه قابل پرداخت در هر یک از روش پرداخت های حق بیمه چه میزان است؟

      پرداخت حق بیمه عمر و سرمایه گذاری سینا به 4 صورت امکان پذیر است و برای هر روش پرداخت حداقل حق بیمه ای در نظر گرفته شده است:

      -         روش پرداخت سالیانه: حداقل حق بیمه سال اول 2،000،000 ریال

      -         روش پرداخت 2 قسط شش ماهه : حداقل حق بیمه سال اول : 2،400،000 ریال یعنی هر قسط سال اول 1،200،000 ریال

      -         روش پرداخت 4 قسط سه ماهه : حداقل حق بیمه سال اول :  3،000،000  ریال یعنی هر قسط سال اول 750،000 ریال

      -         روش پرداخت 12 قسط ماهیانه : حداقل حق بیمه سال اول : 6،000،000 ریال یعنی هر قسط سال اول 500،000  ریال

      ** انتخاب روش پرداخت حق بیمه و مبلغ حق بیمه بنا به درخواست بیمه گذار می باشد.

      7.11. در صورت تاخیر در پرداخت حق بیمه بیمه نامه چه وضعیتی خواهد داشت؟

      در صورت عدم پرداخت حق بیمه در سررسید مقرر ، بیمه نامه در حالت برداشت از اندوخته قرار گرفته و هزینه پوشش های بیمه نامه از اندوخته بیمه نامه کسر خواهد شد. در این شرایط تا زمانی که اندوخته بیمه نامه جوابگوی هزینه پوشش ها باشد ، بیمه نامه ادامه دارد و بیمه شده تحت پوشش می باشد ولی زمانی که اندوخته بیمه نامه یه صفر رسیده و بیمه گذار اقساط معوق را پرداخت ننموده باشد بیمه نامه فسخ شده و پوشش ها خاتمه می یابد.

      7.12.تفاوت پرداخت حق بیمه به صورت سالیانه با روش پرداخت های دیگر ( شش ماهه ، سه ماهه ، ماهیانه ) در چیست؟

      پرداخت حق بیمه به هر یک از روش پرداخت های ماهیانه ، سه ماهه و شش ماهه شامل هزینه تقسیط می گردد که اندوخته بیمه نامه را کاهش می دهد پس بیمه گذار می تواند با پرداخت حق بیمه به صورت سالیانه از سود بیشتری بهره مند شده، و همچنین هزینه تقسیط را هم دیگر نخواهد داشت.

      7.13. حداکثر طول مدت بیمه نامه چقدر است؟

      حداکثر طول مدت بیمه نامه عمر و سرمایه گذاری سینا 50 سال می باشد در صورتی که مجموع سن بیمه شده و مدت بیمه نامه از 70 سال تجاوز ننماید.

      7.14. منظور از ارزش بازخریدی چیست؟

      بیمه گذار از پایان سال اول بیمه نامه می تواند اقدام به بازخرید بیمه نامه خود نماید. ارزش بازخریدی بیمه نامه عبارت است از: مبلغی که در صورت انصراف بیمه گذار از ادامه بیمه نامه قبل از تاریخ انقضاء مدت بیمه نامه ، به وی پرداخت می گردد.

      7.15.در صورت عدم تعیین ذینفعان فوت بیمه نامه ، در صورت فوت بیمه شده سرمایه بیمه نامه به چه کسی قابل پرداخت است؟

      در صورت عدم تعیین ذینفعان فوت بیمه نامه سرمایه فوت و اندوخته بیمه نامه به وراث قانونی بیمه شده قابل پرداخت است.

       

      لینک راهنمای تکمیل پرسشنامه بیمه یارمند