• مسابقه بیمه گران عمر آسیایی برای سرمایه گذاری

      شرکت های بیمه عمر در آسیا برای سرمایه گذاری در بخش مختلف در حال رقابت هستند و این رقابت روز به روز شدت می گیرد

      به گزارش صنعت بیمه به نقل از ایشا اینشورنس ریویو، روند سرمایه گذاری های مختلف با درآمد ثابت در میان بیمه گران عمر بزرگ و متوسط در قاره آسیا البته به استثنای کشور ژاپن در حال شدت گرفتن است.

      در گزارش جدیدی که با عنوان "صنعت بیمه آسیا: بازنگری در استراتژی های سرمایه گذاری" منتشر شده، آمده است که بیمه گران در حال گسترش دارایی های جایگزین بیشتری هستند و تلاش می کنند که در این محیط دشوار تجاری، بر مواردی سرمایه گذاری کنند که بازخورد و سود بیشتری را برای آنان به همراه داشته باشد.

      "مانولیتا کانتراس" یکی از تحلیل گران موسسه "چرولی" که این گزارش را منتشر کرده، در این باره گفت که اشتیاق برای جایگزینی دارایی ها و اموال به شدت قوی و پایدار است تا جایی که برخی از بیمه گران اصلی هدف 10 درصد از سرمایه گذاری های آینده خود را مشخص کرده اند.

      طبق این گزارش، علاقه و سرمایه گذاری های حقیقی در بخش املاک نیز در میان بیمه گران در کشورهای نظیر کره جنوبی، تایوان و چین به شدت در حال افزایش است. در سرتاسر این منطقه بیمه گران عمر درصدد هستند تا سرمایه های خود را در صندوق های بزرگ و سهام های خصوصی افزایش دهند. میزان افزایش سرمایه گذاری در این دو بخش به ترتیب از 1.9 درصد و 3.4 درصد در پایان سال 2013 به 2.6 درصد و پنچ درصد تا دو و سه سال آینده خواهد رسید.

      در این گزارش آمده است که به طور کل می توان گفت چین در زمینه سرمایه گذاری در بخش های مختلف بیمه عمر در صدر فهرست قرار دارد و کره جنوبی و تایوان در پنج سال آینده به عنوان اهرم مهمی در این زمینه فعالیت خواهند کرد. همچنین می توان گفت سرمایه گذاری در این بخش ها سالانه در حال افزایش است و تا 2015 رشدی 14.4 درصدی را تجربه می کند و در صورت ادامه همین شرایط، تا سال 2018 نیز شاهد رشدی 13.7 درصدی خواهیم بود.

      در حال حاضر آسیایی‌ ها، خواهان افزایش خدمات عمومی و بازنشستگی، خدمات بیمه‌ ای، مزایای بیکاری و دیگر خدمات حمایتی هستند. در نتیجه پرتکاپو‌ترین اقتصادهای جهان در حال تغییر از دولت ‌های ساده به سمت دولت‌های ثروتمند هستند. حتی در کشورهای جوانی مانند ویتنام، افزایش بودجه های مربوط به دوران بازنشستگی و درمانی احساس می شود. اکنون انتظار می رود نفوذ جمعیت بالای 64 سال در این کشور تا سال 2020 به درصد از کل جمعیت و تا سال 2050 به 23 درصد برسد.

      در گزارش ها آمده است که کشورهای آسیایی با افزایش افراد بازنشسته به فکر گسترش نظام درمانی خود افتاده اند. به عنوان مثال، دولت اندونزی اکتبر گذشته وعده داد که تمام نیازهای بهداشتی شهروندان این کشور را تا سال 2020 به صورت رایگان تامین کند. همچنین دولت چین تنها در مدت دو سال خدمات بازنشستگی را به گونه ‌ای افزایش داد که نه تنها توانست 240 میلیون چینی دیگر را تحت پوشش قرار دهد، بلکه اکنون سیستم بهداشتی این کشور بهتر از آمریکا است.

      نام:
      پست الکترونیک:
      شرح نظر:
       
    • نمایش بنرهای صفحات پورتال
      نوع محتوا در تنظیمات بلاک انتخاب نشده است.