• بازدید معاون بیمه مرکزی از مناطق زلزله زده بستک
      معاون طرح و توسعه بیمه مرکزی به همراه چند تن از اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی و دیگر دست اندرکاران ذی ربط از مناطق زلزله زده بستک در استان هرمزگان بازدید کردند و از نزدیک در جریان نحوه ارائه خدمات شرکت های بیمه به بیمه گذاران خسارت دیده قرار گرفتند

      معاون طرح و توسعه بیمه مرکزی پس از بازدید از این مناطق در گفتگو با خبرنگاران گفت: میزان خسارتی که باید شرکت های بیمه به بیمه گذاران خسارت دیده در زلزله بستک پرداخت کنند حدود 20 میلیارد ریال برآورد شده و پیش بینی می شود این رقم تا 40 میلیارد ریال افزایش یابد.
      رحیم مصدق افزود: به دلیل تنوع شیوه های ارائه بیمه ساختمان های مسکونی، تجاری وخدماتی، این احتمال وجود دارد که برخی از بیمه شدگان خسارت دیده در زلزله دوازد هم دیماه امسال بستک حتی از بیمه بودن ساختمان های خود اطلاع نداشته باشند.
      وی گفت به عنوان مثال بیشتر بانک ها در قبال ارائه تسهیلات و وام های بانکی، مبلغ وام یا مِلکی که وام به آن تعلق گرفته را بر اساس یک فرآیند خودکار بیمه می کنند که ممکن است تسهیلات گیرنده از آن اطلاع نداشته باشد که اکنون می توانند با مراجعه به بانک یا شرکت های بیمه، از خدمات پیش بینی شده در این موقعیت استفاده کنند.
      معاون بیمه مرکزی به شرکت های بیمه نیز توصیه کرد: اطلاع رسانی به مردم و سرعت بخشی به پرداخت خسارت را به عنوان دو محور اصلی فعالیت در بستک مورد توجه قرار دهند تا رضایت حداکثری مردم در این زمینه فراهم شود.
      مصدق در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به خسارت های گسترده ای که در جریان زلزله و دیگر حوادث طبیعی به زیرساخت ها و تاسیسات عمومی وارد می شود اظهار داشت: از دوسال قبل دستگاه های دولتی مکلف شده اند اموال و دارایی ها را در برابر زلزله،آتش سوزی و دیگر حوادث طبیعی بیمه کنند که با وجود پیش بینی محل تامین اعتبار در بودجه های سالانه ،هنوز اجرایی نشده است.
      معاون بیمه مرکزی همچنین از تصویب لایحه بیمه عمومی در کمیسیون اقتصاد مجلس خبر داد و اظهار امیدواری کرد: به زودی طرح یاد شده در صحن علنی مجلس مطرح و به تصویب برسد.
      مصدق تصریح کرد: در صورت تصویب این لایحه همه اماکن مسکونی و تجاری کشور به صورت فراگیر بیمه اجباری خواهند شد و حق بیمه نیز که رقم اندکی خواهد بود در قبض های برق محاسبه و به آن افزوده می شود.
      وی با تاکید بر ضرورت اجرای طرح های فراگیر بیمه ای اظهار داشت: حتی در کشورهای اروپایی و کشورهایی که توانایی مالی و اقتصادی بالایی دارند،کمک های دولتی هنگام حوادث طبیعی در مراحل بعدی قرار دارند و مبنای جبران خسارت ها بر نظام های بیمه ای استوار است.
      به گفته معاون طرح و توسعه بیمه مرکزی، بیمه های درمان تکمیلی کارآمدی کلی نظام های بیمه ای بازرگانی را در جبران هزینه های درمانی مردم به اثبات رسانده است.
      مصدق ادامه داد: به عنوان مثال در 9 ماهه امسال،10 میلیون نفر در سراسر کشور بخش قابل توجهی از هزینه های درمانی خود را از شرکت های بیمه دریافت کرده اند که رقم آن بالغ بر 22 هزار میلیارد ریال بوده و بدیهی است که در صورت عدم ایجاد بیمه های تکمیلی، معادل این رقم باید توسط افراد و خانواده ها پرداخت می شد.
      معاون بیمه مرکزی با استناد به خسارت های وارد شده در جریان زلزله پنج و نیم ریشتری دوازدهم دیماه در شهر بستک اظهار داشت: در این زلزله بسیاری از ساختمان های نوساز نیز به دلیل نوع سازه و ساخت و مصالح به کار رفته دچار خسارت های جدی شدند که به طور خلاصه می توان این خرابی ها را ناشی از نقص فنی در مراحل مختلف ساخت و ساز دانست. بنابراین در اجرای طرح های ساختمانی علاوه بر داشتن پوشش های بیمه ای مربوط، رعایت استانداردها و کیفیت مصالح ساختمانی نیز باید مدنظر قرار گیرد.

      منبع خبر : خبرگزاری بینا - 
      ذخیره شده توسط : فاطمه فلاح 04 اسفند 1392 ساعت 15:40:07  خوانده شده: 1497  نمایش چاپی